joi, 29 decembrie 2011

Scrisoare deschisa catre presedintele ANCMRR



 Cetatene Gl.(r) Mihai Iliescu,
 
Iti scriu eu, colonelul(r) Ion Mierlici, pentru ca m-ai acuzat de atitudine suburbana necivilizata, la adresa "geniului tau militar" Oprea, ca am patat onoarea si demnitatea de militar, ca dovedesc o puternica influenta politica si ai mintit ca sunt fost membru al ANCMRR. Sunt membru activ cu Legitimatia nr. 31/29 din 02.06.2005 in cadrul Filialei Neamt, cu cotizatia platita la zi. Cum iti permiti sa-mi aduci astfel de invective. Ma cunosti?  Ai lucrat tu cu mine ? Stii ce fel de om si ofiter sunt eu ? Daca vrei sa afli date despre mine intereseaza-te la adevaratii generali ai Romaniei, Mircea Chelaru, Mihail Popescu, Mircea Muresan, Nicolae Pastinica, Dumitru Cioflina, Vasile Apostol, Mihai Palaghia, Gheorghe Visteanu, Mihaila Bica si apoi sa te pronunti la adresa mea. Limbajul pe care eu l-am folosit la adresa tradatorului Oprea este prea decent pentru raul incomensurabil pe care l-a facut miilor de pensionari. Ai mintit ca m-am pensiont la cerere. Nu! Guvernantii  m-au trecut in rezerva desfiintandu-mi unitatea in aprilie 2005, neasigurandu-mi o functie corespunzatoare gradului meu militar in alta garnizoana. Nu eu mi-am stabilit contravaloarea platilor compensatorii si cuantumul pensiei, ci politicienii. Tu sa nu ai tupeul sa vorbesti, pentru ca dupa recalcularea marsava a pensiilor, a ta a fost foarte mult marita. Tu esti aservit ticalosilor de la Putere. Tu le aduci osanale si te umilesti (vezi generalul de carton Ontanu ). Ce ai facut concret pentru a ne apara drepturile celor care am fost furati de cei pe care ii venerezi ? Tu nu ai coloana vertebrala prosternandu-te in fata mincinosilor de la Putere, care au adus TARA in pragul colapsului si au infometat pe romani. Pacat de varsta ta! Eu nu fac altceva decat sa-mi apar drepturile castigate legal, onoarea si demnitatea de OM si OFITER in rezerva si voi lupta pana la moarte cu nemernicii care nu respecta Constutia si pe noi ca OAMENI si pensionari militari. Ti-am trimis un mail cu Scrisoarea deschisa si nu mi-ai raspuns. Apropo de Fratila. Este un mincinos si un obedient al lui Oprea . Pentru stiinta ta, a absolvit Facultatea Politica Militara si a fost secretar UTC pe Divizie si apoi pe Marina Militara, deci un activist de partid pana in maduva oaselor. Actuala sleahta de la putere nu mai are mult zile si toti vor da socoteala in 2012, inclusiv tu, generale, pentru faradelegile comise. Atat am vrut sa-ti scriu. Iti doresc sanatate si ani multi ! Iti mai doresc ca viata ta sa nu fie dependenta de insulina si dializa de trei ori pe saptamana cum este a mea. Toata stima pentru profesionistul de exceptie Razvan Dumitrescu, pe care tu il denigrezi si il parasti la CNA.
Rusine generale .
 
Colonel(r) Ion Mierlici                                                             
 Piatra Neamt

marți, 27 decembrie 2011

Oda conducatorului iubit!...



Va propunem, spre amuzament, la sfarsit de an, noua oda inchinata marelui “om cu intelepciune militara si romaneasca” Gabriel Oprea, de catre dl. Mihai Iliescu, sluga de serviciu a Puterii, care, in numele a 92% din rezervistii MApN, isi permite sa-l critice pe dl. Rasvan Dumitrescu si sa-l califice drept “suburban si necivilizat” pe Col. (r) Mierlici de la Piatra Neamt, pentru pozitia exprimata in emisiunea “Subiectiv” (ANTENA 3), din 08.12.2011.
Si o face asa cum a invatat d-sa, pe vremuri, mergand cu pâra la partid, adica la CNA!...
In numele celorlalti 92% dintre rezervisti, care nu beneficiaza de favorurile d-lui Iliescu, obtinute prin pozitia “sluj” si chelalaitul de rigoare, va indemnam sa cititi cele de mai jos si sa va cruciti. 
Iar daca veti considera ca, in numele demnitatii si onoarei militare, ipochimenul cu grad de general merita bagat in seama, va indemnam sa-i raspundeti pe orice cale si la orice for tutelar.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) Mircea DOGARU



miercuri, 21 decembrie 2011

Consiliul National al Societatii Civile si Revolutia


Consiliul National al Societatii Civile (CNSC) grupeaza, la ora actuala, peste 100 de sindicate si ONG-uri, care au aderat la programul  de actiune in 12 puncte numit Platforma Civica, lansat de SCMD la  7 octombrie 2011, la mitingul organizat cu ocazia Zilei Internationale a Muncii Decente.
Sindicatele si ONG-urile membre ale CNSC au decis sa-si acorde sprijin reciproc si sa participe la actiuni organizate in comun. In cadrul CNSC se afla si sase sindicate si ONG-uri ale revolutionarilor. Acestea au decis ca, pe data de 20 decembrie a.c., sa-i omagieze in Piata Victoriei pe cei ce au avut curajul sa iasa in strada pentru Libertate in 1989 si sa-i comemoreze pe cei ce s-au jertfit pentru Libertate in 1989. Manifestatia nu a avut ca obiectiv pierderea indemnizatiilor revolutionarilor. S-a cerut demisia Guvernului, libertate, democratie, respect fata de oameni si fata de Constitutie.
Revolutionarii au cerut aprobarea de miting pentru 300 de personae  dar in Piata au fost peste 1200, diferenta datorandu-se delegatiilor sindicatelor si organizatiilor membre ale CNSC. Alaturi de revolutionari au fost si militari si politisti in rezerva si ceferisti si profesori si diplomati si lucratori sanitari sau din justitie, etc. care au cerut televiziunilor prezidentiale sa nu mai mistifice adevarul, sa nu mai inventeze revolutii fara revolutionari  si sa nu-i mai acuze de terorism pe patrioti.
In paralel, alte organizatii revolutionare, pro-prezidentiale, au ridicat doar problema indemnizatiilor si au provocat o diversiune in Parlament, acuzand … opozitia, de parca am trai in vremurile lui Iliescu si nu in vremea lui Papura Voda, adica a lui Basescu si a clicii lui, al caror unic obiectiv pare a fi saracirea programata, distrugerea, lichidarea natiunii. Aceste organizatii revolutionare sunt cele care, din octombrie 2010 isi adjudeca zi de zi Monumentul Leul, de teama ca SCMD va picheta Cotrocenii si il va deranja pe stapanul lor!... Ce trebuie inteles? Ca si la revolutionari este ca la romani: fiecare cu gasca lui…
In ceea ce ne priveste, militam pentru ca pe 24 ianuarie 2012 sa se produca la Bucuresti o manifestatie asumata de toate sindicatele si ONG-urile membre ale CNSC.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,
Col. (r) dr. Mircea DOGARU